video
Eladva

Dunakeszi
Villa
video
Eladva

Dunakeszi
Villa

Videó az ingatlanról

Dunakeszi

4

 hálószoba

3

 fürdő

 Alapterület:

295

 m²

Telekterület:

1497

 m²

Gyönyörű parkkal, körbevett autentikusan felújított villa vált elérhetővé Dunakeszi kedvelt részén, csendes mellékutcában.

4 beállós garázs, vendégház, fűtött medence épület, borospince, 3 lakosztály + 1 vendégháló, tágas épített terek az udvarban és a házban egyaránt, melynek ötvözése igazán érvényesül. A képek és a videó igyekszik bemutatni ezt a valóban csak személyesen átélhető összhangot.

Óriási körbe épített és gépiesített konyha, külön mosókonyha, előtér és fogadótér, vendégmosdó, kandallós nappali, parkosított udvarra üvegezett impozáns étkező, könyvtár (emeleti nappali), 3 gardróbbal és fürdővel ellátott háló, vendégszoba és tágas teraszok is megtalálhatóak az épület két szintjén.

Hangulatos borospince a főépület alatt, óriásfák, kertész által tervezett tavasztól őszig pompázó, automatizált, parkosított udvar, 1,5 szobás vendégház, szintén külön épület a medencének és garázsnak, mely a teljességet biztosítja.

A teljeskörű felújításkor szigetelést, műemlék tetőt, újra csövezést és vezetékelést, korszerű fan coil fűtés-hűtésrendszert, központi porszívót, öntözőrendszert is kapott az ingatlan.

A tulajdonost kérdezve:

„A végtelen nyugalmat! Tágas tereket, jó szomszédokat. Mintha mindig nyaralnék, mégis nagyon jól közlekedhető, 20 perc a város, hisz 5 módon megközelíthető tőlünk.”

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2022 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down