video
Eladó

6 millió Euro

2063 Nagyegyháza
Luxusbirtok Budapest közelében
video
Eladó

6 millió Euro

2063 Nagyegyháza
Luxusbirtok Budapest közelében

5

 hálószoba

3

 fürdő

 Alapterület:

1 440

 m²

Telekterület:

235 000

 m²

23,5 hektár belterületen elterülő földi paradicsom, 2 átfolyó patakkal, 2 tóval, minden igényt kielégítő főépülettel, sportpályákkal, borospincével, 9 férőhelyes impozáns garázzsal, kiszolgáló épületekkel, gyümölcsössel, örök panorámával, korlátlan lehetőségekkel, 27 000 nm beépíthetőséggel megvásárolható.

Tételes összefoglalás:
Területre panorámás nappali, konyha, dolgozó és wellness.
Szülői szárny, fürdővel, gardróbbal, gyermekszoba kapcsolattal.
+ 3 lakosztály saját fürdővel, gardróbbal
9 férőhelyes impozáns garázs, 10 felszíni beálló
Moziszoba, intelligens otthon, audiovizuális rendszer, multifunkcionális 170nm-es tetőtér
Nagy tó: 3,2 hektár, kis tó: 0,5 hektár
Kissziget nyaralóval, napozó stéggel
Taverna, borospince: 50 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszín
Szabvány méretű foci és teniszpálya
Istálló, legelő: 6 ló számára
Parkerdő: 2 hektár
Gyümölcsös: 100 termő fából álló állomány
Mezőgazdasági épület: 295 m²
Portaépület, fogadókapu

A természet mára tökéletes és jól karbantartható harmóniában van az ember alkotta környezettel. A ház és a nagyobb tó közepén található nyaraló beleilleszkedik az őket körülvevő zöldbe, emberi léptékűek és célszerű kialakításuk átgondolt.

A birtokon álló családi ház három, egymással a hatalmas nappaliban találkozó szárnyra van tagolva. Lehetőséget nyújt arra, hogy nagyobb családok, illetve nagyobb társaságok is könnyedén tudjanak egymással időt tölteni vagy éppen kellően elvonulni.
A ház fontos részét képezi a professzionális wellness részleg, melyben egy felnőtt- és gyerekmedence, jakuzzi, háromféle szauna található a tökéletes pihenést biztosítva. Három méretes terasz csatlakozik a házhoz, melyek nagyobb eseményektől a relaxáló pihenésig bármire alkalmasak.

A főépülettől száz méterre egy 50 fő befogadására alkalmas, úgynevezett taverna található, amely klubhelyiségből, borospincéből és kiszolgáló helyiségekből áll. Tartozik hozzá két kültéri terasz, ahol a kerti sütögetés, főzés egy nagyobb csapattal is kényelmes.

Az aktív pihenés kedvelőinek készült szabványoknak megfelelő teniszpálya és kézilabda méretű focipálya. Fenntartásra került egy lovaspálya méretű terület. A nagyobb tó kiválóan alkalmas jet-ski használatára, csónakázásra és strandolásra, míg a kisebb tó leginkább horgászatra ideális. A környező erdők kedvelt vadászterülethez tartoznak.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2023 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down