video
Eladó

69,9 millió Ft

1082 Budapest
Baross utca
video
Eladó

69,9 millió Ft

1082 Budapest
Baross utca

Videó az ingatlanról

1082 Budapest, Baross utca

1

 hálószoba

1

 fürdő

 Alapterület:

82

 m²

Belváros, megújult környezet, extra minőségű felújítás és anyaghasználat, 2 szoba, külön vendégmosdó, előszoba, tágas gardrób és 14 nm-es, csendes erkély is építi a lakást, mely akár teljes berendezéssel megvásárolható.


Egy szakszerűen renovált és jó hangulatú, liftes ház első emeletén helyezkedik el.
A modern, igényes, rendkívül komfortos kialakítás, ínyenc burkolat – felszerelés - berendezés és anyagválaszték igazán teljes életérzést eredményez.

A lakás teljeskörű felújítása kiterjedt mindenre. Aljzat, víz és villanyvezetékek, nyílászárók, fűtésrendszer, álmennyezet cseréjére, szakszerű designburkolások, beépített szekrények, klíma kialakítására és lakberendező általi opcionális berendezésre, felszerelésre.

A berendezés nem képezi az ár részét. A vevő elképzelése alapján, igény szerint módosítható a berendezés mértéke és összetétele, mely tételes árlista alapján könnyen összeállítható. A teljes bútorzat értéke 5 millió forint.

Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően a belváros pontjai szinte séta távolságra, csendes és igényes életvitel mellett. Reprezentatív egyszemélyes otthon, igazán teljes környezet egy párnak, emellett kiadhatósága több mint értékállóvá teszi, így egy stabil jövedelmet generáló, igényes befektetésnek is ideális választás.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megkeresését.

Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2022 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down