kapcsolt szolgáltatások

Ingatlan fotózása, videózása:

A vizuális kommunikáció teljes eszköztára rendelkezésemre áll; fotó, videó, drónvideó, slide-show, 360°-os képek, online bejárás, látványtervek. Megbízás esetén profi eszközökkel felszerelt, ingatlanokra specializált szakemberek készítik el az értékesítéshez elengedhetetlenül szükséges, a célközönség igényeinek megfelelő, figyelemfelkeltő kommunikációs anyagokat.
(A többihez hasonlóan, ez a szolgáltatás önmagában is, értékesítési megbízás nélkül igénybe vehető.)

Ügyvéd és közjegyző:

Megbízható jogtanácsosok segítségével minden ingatlanértékesítéssel kapcsolatban felmerülő feladat megoldható. Egyszerű és összetett adásvételekben, cserékben, öröklési, ajándékozási, hagyatéki, de végrehajtási, peres és egyéb ügyekben jártas szakemberek közül ajánlom mindig a legmegfelelőbbet.

Költöztetés:

Egy költözés is lehet komoly feladat. Ennek megszervezése – részlegesen vagy teljesen, átmeneti tárolással, különleges kihívásokkal (például páncélszekrény, zongora, antik bútor) – is igényelhet tapasztalatokat és ellenőrizhető szakembereket garantáló kapcsolatokat. Megbízható, folyamatosan bedolgozó partnercégünk készséggel áll rendelkezésére.

Hitel és finanszírozás:

Független, kizárólag a megbízója érdekeit képviselő pénzügyi tanácsadóink segítségével található meg a legkönnyebben a piacon elérhető legjobb finanszírozási konstrukció. Akár megbízómnak, akár vevőjének biztos és kényelmes megoldást biztosítunk. Leinformálható, megbízható, velem folyamatosan együtt dolgozó szakembert tudok ajánlani, akit már csak az összehasonlítás kedvéért is érdemes felkeresni.

Energetikai tanúsítvány, szakvélemények, pályázatok:

A kötelező energetikai tanúsítványon túl, tapasztalt, leinformálható szakemberek állnak rendelkezésemre minden ingatlannal kapcsolatos kérdésben. Részletes állapotfelmérést, műszaki, statikai, hasznosítási szakvéleményeket, a felújítás, átalakítás költségvetésének elkészítését, valamint pályázatok megírását is tudom biztosítani.

Ingatlan előkészítése, minimal home staging:

Pár minimális javítás, kisebb felújítások, szépítések, a bútorok átrendezése, amik sokszorosan megtérülő költséget, fáradtságot jelentenek az értékesítés során. A piaci igények naprakész ismeretére, jómagam és stagereink évtizedes tapasztalataira lehet és érdemes alapozni.

Ingatlan felkészítése, home staging pro:

Az értékesítés hatékonyságát jelentős mértékben javítja az ingatlan piaci alapú újragondolása, átalakítása, berendezése, tehát teljes körű felkészítése. Angliában tanult és tapasztalt, kiváló minősítéssel rendelkező, gyakorlott szakember együttműködésével biztosítom a kiemelkedő eredményt.

Belsőépítészet, felújítás, kivitelezés:

Legyen szó kisebb felújításról, átalakításról vagy teljes körű kivitelezésről, minden igénynek megfelelő szakembereket tudok ajánlani az összes munkafolyamathoz. A tervezéstől a szervezésen és az ellenőrzött lebonyolításon át számíthat közreműködésemre.

Lakberendezés:

Egy jó lakberendező a piaci vagy a személyes igényekhez igazodva képes ideális életteret teremteni, ezért célszerű az értékesítés vagy a beköltözés előtt kikérni a tanácsát. Ez a szolgáltatás széles skálán mozog, így több partnerrel dolgozom együtt, hogy testre szabottan tudjak exkluzív minőséget biztosítani.

Biztosítás:

Gyors, rugalmas ügyintézés, az esetleges veszteség teljes fedezete, kedvező áron, ez az ideális biztosítási szerződés. Szakértő kollégám igény esetén közvetlen ügyintézést és az elérhető legnagyobb kedvezményeket biztosítja, személyre szabott konstrukcióban, akár kiegészítő biztosításokkal együtt.

Adózás és illetékfizetés:

Az ingatlan vétele, értékesítése, bérbeadása (vagy egyéb módon történő hasznosítása, pl. apport, ajándékozás, csere) esetén gyakran jelentős mértékű adó- és illetékfizetési kötelezettségek keletkeznek. Általam és specifikus ügyben a témában naprakész, tapasztalt szakember segítségével, a lehetséges kedvezmények kihasználásával ezek a terhek is optimalizálhatóak.

Digitális tervezés

Korunk technikai adottságai lehetővé teszik elképzeléseink megtekintését, anélkül, hogy meg kellene valósítanunk a beruházást. Lakberendező, belsőépítész partnerem elkészíti a virtuális terveket, legyen szó az eladni kívánt ingatlan alternatív átalakítási lehetőségeiről, vagy saját álom tervezéséről.
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2024 KOVÁCS KORNÉL
Top laptopcrosschevron-down