video
Eladó

89,9 millió Ft

1136 Budapest
Hegedűs Gyula utcában elegáns lakás
video
Eladó

89,9 millió Ft

1136 Budapest
Hegedűs Gyula utcában elegáns lakás

1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca

2

 hálószoba

1

 fürdő

 Alapterület:

89

 m²

Kifejezetten egyedi hangulatú, napos és tágas terekkel rendelkező, 5., azaz legfelső emeleti, elegáns lakás vált elérhetővé Újlipótváros központjában, rendezett, liftes házban.

Méretes előtér, zuhanyzós fürdő, nyitott gardrób, nagy munkafelülettel és bárpultnak is használható szigettel rendelkező beépített konyha, tágas nappali és étkező, tekintélyes háló építi az igazán belvárosi ingatlant.
Nem szokványos belsőépitészeti megoldások teszik izgalmassá és egyben élhetővé, illetve sokoldalúan hasznosíthatóvá.

A konyha hatalmas rozsdamentes acél pultja, kényelmes lehetőséget biztosít a főzéshez és magába foglalja a beépített sütőt, hűtőt és mosogatógépet. A nagy ablakfelületeknek köszönhetően világos, melyek redőnnyel szereltek. A lakás klimatizált, 2017-ben teljeskörűen felújított.

A környéken minden szolgáltatás és közlekedési lehetőség körülöleli az ingatlant, legyen szó szórakozásról, bevásárlásról, pihenésről, munkáról, vagy belvárosi terek, parkok látogatásáról, Dunaparti sétákról.

Értékállósága több, mint biztosított, hisz jelenleg is bérlő lakja. Igény esetén továbbra is szívesen marad bérlője a leendő tulajdonosnak. Mindemellett elhelyezkedése, mérete, egyedisége, a ház rendezett lakóközössége és állapota mind igazán széleskörűen hasznosíthatóvá és szükség esetén könnyen értékesíthetővé teszik.
Adottságainak köszönhetően optimális választás reprezentatív otthont, befektetést, de akár vállalkozási helyszínt keresőknek. Akár egy irodát, vagy lakás étteremet is büszkén magába képes foglalni az ingatlan.

Első megtekintési időpont: 2022. augusztus.12. Péntek.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megkeresését.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2024 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down