video
Eladó

269 millió Ft

5100 Jászberény
Budapesttől 1 órára mini öko gazdaság modern, Japán stílusban, hihetetlen hangulatban
video
Eladó

269 millió Ft

5100 Jászberény
Budapesttől 1 órára mini öko gazdaság modern, Japán stílusban, hihetetlen hangulatban

4

 hálószoba

2

 fürdő

 Alapterület:

199

 m²

Telekterület:

34000

 m²

Budapesttől 1 órányira, Jászberény kapujában, hihetetlen hangulatú, 3,5 hektáros ökogazdálkodásra is kiépített terület, passzív luxusház, hozzá tartozó, gyümölcsös, diós és Japán kert megvásárolható, közvetlenül a Hajta természetvédelmi terület mellett.

A házban 4 szoba, 2 fürdő, konyha, étkező, mosdók, háztartási helyiség, kamra, szauna található. 8x7 méteres garázs 2 autónak, barkácsműhelynek és további tárolásnak is tágas teret ad. A főépület bruttó 300nm, mely extra hőszigetelésű, minimalista megjelenésű lapostetős, AA+ besorolás, napelemekkel a tetején, hővisszanyerős szellőztetőnrendszerrel, hőszivattyús klímával, kandallóval szerelt önellátó ház, melynek így szinte nincs fenntartási költsége.

2 dísztó, csobogóval, híddal, több generációs koi pontyokkal, teaház, medence, jakuzzi, üvegház, mulcsos gazdálkodórendszer, melléképület, kiserdő, 90+ diófa, 30 kajszi, 20 szilva, alma, körte és cseresznyefák, mandula, mogyoró is az ingatlan része melyek, mint ahogy a kert is fúrt kútról, locsolórendszerrel ellátott.

Tulajdonos válaszol:
"Kora reggeli órákban a gyönyörű madarcsicsergés mellett az őzikék látogatásának is rendszeresen örülhetünk akiket a teraszon elköltött reggelink közben figyelhetünk meg. Esténként pedig a 6x4 méteres teraszon borozgatva, sütögetve minden nap màsik naplementében gyönyörködhetünk. A 10 méteres úszómedence és a 6 személyes hőszivattyúval fűtött pezsgöfürdő segíti a relaxációt, és a napi stressz semlegesítését. A diós már elkezdett teremni, pár éven belül, teljes erejében 20-30 kg termés várható egyedenként. Ez kb 2,5 tonna diót jelent, önnmagában jelentős hozamot garantálva az új tulajdonos számára."

További kérdéseivel, megtekintési időpontért várom hívását.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2024 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down