video
Eladó

138,9 millió Ft

1066 Budapest
Luxuskomfort a Lovag utcában
video
Eladó

138,9 millió Ft

1066 Budapest
Luxuskomfort a Lovag utcában

Videó az ingatlanról

1066 Budapest

4

 hálószoba

2

 fürdő

 Alapterület:

94

 m²

VI. kerület, Lovag utcában, gyönyörű ház 3. emeletén, nappali + 3 hálószobás, utcai nézetű, világos, csendes, kiváló minőségben felújított és berendezett, exkluzív lakás. Nagykörút – Andrássy út – Bajcsy Zsilinszky út néhány lépésre található.

A társasház impozáns, teljesen felújított, vadonatúj, modern lifttel rendelkezik. A gondos tervezésnek és valóban magas szintű, mindenre kiterjedő kivitelezésnek köszönhetően egy olyan harmonikus otthon született, amely tökéletesen megfelel a mai kor technikai és ízlésvilágának, ugyanakkor elegánsan megőrizte a hagyományos nagypolgári otthonok jellemzőit.

Fogadótér, AEG gépekkel felszerelt konyha, étkezős nappali, 3 külön nyíló hálószoba, 2 fürdő és háztartási helyiség is kialakításra került a teljesség jegyében. 3,6 méter belmagasság, világos, tágas terek, cirkó fűtés és légkondicionáló biztosítja a maradéktalanul komfortos életteret. Extrán hő és hangszigetelt nyílászárók, valódi fa burkolatok, prémium minőségű építési anyagok és felszerelések társultak a precíz kivitelezéssel, melyek együtt érték el a helyszínen megtapasztalható teljesség érzést. A meghitt csend biztosítása érdekében a szomszédos falak is hangszigetelést kaptak.


A fürdő vízálló tapétája, minőségi szaniterek, luxus világítótestek, dizájn tapéták, bársony textilek összessége az utolsó trendnek megfelelően kerültek kiválasztásra. Egyedi gyártású, nagyméretű beépített szekrényei bőven elég tároló helyet biztosítanak. Bútorozva, tiszta tulajdoni lappal, azonnal birtokba vehető.

A lakáshoz tartozik a pinceszinten egy saját biciklitároló.
Reprezentatív otthonnak, vagy magas hozamot biztosító befektetésnek is tökéletes választás, hisz elhelyezkedésének, kivitelezésének köszönhetően likviditása és kiadhatósága is biztosított.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2022 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down