video
Eladó

149 millió Ft

1118 Budapest
Panorámás és kandallós díszlakás
video
Eladó

149 millió Ft

1118 Budapest
Panorámás és kandallós díszlakás

Videó az ingatlanról

1118 Budapest, Minerva utca

1

 hálószoba

1

 fürdő

 Alapterület:

81

 m²

Gyönyörű, elegáns, tágas, erkélyes, panorámás és kandallós díszlakás eladó, egy több mint 2000 nm-es udvarral rendelkező, kis lakásszámú villában a Gellérthegy tetején.

Csendes, napfényes, igazán reprezentatív költözhető, modern megoldásokat kedvelőknek feljújítandó állapotú. Óriási nappali, nagy háló, előszoba, gardrób, kis konyha és fürdő a jelenlegi elosztása, mely saját igényre alakítható.

A lakáshoz 1 autó számára garázs vásárolható, mely az épület előtt található udvar alatt helyezkedik el. Gyakorlatilag a bejárat mellett, garázsban tárolhatja autóját. Ára 10 MFt. További parkolási lehetőség az utcán, közvetlenül az épület előtt kialakított parkolóban kényelmesen biztosított.

Elhelyezkedéséből és az épület stílusából eredően örök érték és kuriózum marad, így saját részre vásárlás esetén szinte a belvárosban tudhatja otthonát, egy mégis csendes és elegáns környezetben. A befektetési céllal keresőknek is kiváló választás, hisz paramétereinek köszönhetően értékállósága, kiadhatósága több mint biztosított.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2024 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down