video
Eladva

1066 Budapest
Világos és csendes lakás, elegáns környezetben
video
Eladva

1066 Budapest
Világos és csendes lakás, elegáns környezetben

Videó az ingatlanról

1066 Budapest

2

 hálószoba

1

 fürdő

 Alapterület:

65

 m²

Bazilika és az Opera között, felújított, impozáns, liftes ház 3. emeletén, teljesen újjáépített, prémium minőségben kivitelezett és berendezett lakás, teljes felszereléssel, azonnali költözéssel megvásárolható.

Világos és csendes ingatlan, igazán elegáns környezetben,
- amerikai konyhás nappali, 2 egymástól távol lévő háló, vendégmosdó, előtér, fürdőkádas fürdő, azaz - praktikus elrendezéssel.
Tágas érzést biztosító belmagasság, egyedi gyártású bútorok otthonossá és kényelmesé teszik, melyek a modern megoldásokat használják az elegáns stílus megtestesítéséhez. A lakás kellemes atmoszféráját fokozva, az egyik hálószobában önálló dolgozórész is helyet kapott.

Cirkó fűtés, légkondicionáló, egyedi dekorfalak és világítástechnika biztosítják a teljes komfortot, pontosan szabályozható fényviszonyokat és hőmérsékletet.

A ház, a hely, a méret és a kialakítás mind megkérdőjelezhetetlenné teszik az ingatlan értékállóságát, kiadhatóságát és likviditását. Elhelyezkedése, kialakítása a belvárost kedvelőknek ideális otthont biztosít, befektetési céllal vásárlóknak könnyű és gyors hozamot eszközöl. A közelben éttermek, kávézók, üzletek és a történelmi épületek biztosítják a belvárosi életérzés minden örömét.

Tekintse meg a lakást bemutató videót is!

Első megtekintési lehetőség: 2020. október. 30.

További kérdéseivel, megtekintési időpontért várom hívását!
Alaprajzok
Eladni könnyű. A legjobb ajánlatot elérni: kihívás.
adatvédelmi nyilatkozat
© 2024 KOVÁCS KORNÉL
Top crosschevron-down